Copiii din centrele de plasament se relaxează în Bucovina

199
Copiii din centrele de plasament se relaxează în Bucovina - tabara2-1534429700.jpg

Articole de la același autor

Un număr de 12 copii din Centrul de plasament "Micul Rotterdam" și de la Complexul de Servicii Comunitare "Orizont" se află, în perioada 17-22 august, într-o tabără în localitatea Dorna Arini (județul Suceava). Plimbarea lor a fost posibilă datorită Arhiepiscopiei Tomisului și a reprezentanților Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului din Constanța. 


Din program vor face parte: vizitarea mausoleului de la Mărășești, Casa memorială "Ion Creangă" din Humulești, drumeții, plimbare cu mocănița de la Moldovița, vizitarea mănăstirilor Putna, Moldovița și Sucevița, plimbare în parcul cu veverițe din orașul Vatra Dornei și program recreativ în parcul "Aventura Titi’s". 


Proiectele recreativ-educative destinate copiilor continuă în Arhiepiscopia Tomisului cu "Vacanța altfel". Precizăm că acest proiect este organizat de către parohia "Sf. M. Mc. Gheorghe" din cartierul constănțean Palazu Mare și se desfășoară la biserică, în perioada 20-26 august. 


Sunt așteptați copii cu vârsta cuprinsă între 6 și 18 ani, din Palazu Mare, și cei care doresc să participe, zilnic, începând cu ora 10.00, la concursul de biciclete (coordonat de către studentul Ionuț Țipă, de la Facultatea de Educație Fizică și Sport, Universitatea "Ovidius"), cursuri de dezvoltare personală (psiholog Corina Ciucă, Colegiul "Mihai Eminescu") etc. 


La final, reprezentanții bisericii îi asigură pe copii și pe adolescenți că îi așteaptă și alte surprize.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3918 secunde