Copiii din centrele de plasament au făcut "vrăji" pe scenă

166
Copiii din centrele de plasament au făcut

Articole de la același autor

Harry Potter și Elsa, prințesa Regatului de Gheață și-au făcut apariția, ieri, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor, aducând cu ei și magia Crăciunului. Aceștia au fost întruchipați de copiii din centrele de plasament aparținând Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța. Alături de ei au urcat, pe scenă, alți 100 de copii și tineri protejați, extrem de talentați care au recitat, au cântat, au dansat și au jucat în diferite scenete, care au luat viață cu ajutorul vrăjilor făcute de Harry Potter. Toate aceste "vrăji" l-au adus chiar și pe Moș Crăciun pe scenă. Printre artiști s-a aflat și Denisa, în vârstă de aproximativ cinci ani. Fetița a jucat rolul unui fulg de nea și a dansat pe scenă alături de prietenele și colegele ei de grădiniță. Precizăm că toți copiii și tinerii s-au pregătit intens pentru acest spectacol. 


"Vreau să îi mulțumesc domnului director și întregii conduceri a DGASPC, profesorilor, învățătorilor, educatorilor pentru munca pe care o depuneți. Vreau să vă mulțumesc pentru că, fără dumneavoastră nu am putea realiza tot ceea ce facem acum. Eu vă doresc sărbători fericite, liniște sufletească. La mulți ani și sănătate multă, copii", a declarat președintele Consiliului Județean Constanța, Horia Marius Țuțuianu. 


La rândul său, directorul general al DGASPC Con-stanța, Petre Dinică, a declarat că "scopul acestui spectacol a fost acela de a încheia un an bun, cu rezultate frumoase obținute atât de noi, cât mai ales de copiii și adulții protejați în centrele DGASPC".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1012 secunde