Copii abandonați, botezați în week-end, la Cumpăna

de Mirabela ȘERBĂNESCU Luni, 22 Aprilie 2019 317
Patru micuți abandonați de părinți au fost botezați, în week-end, la Cumpăna, la Biserica „Sfânta Cuvioasă Parascheva” din comună. Copilașii, pe numele lor Gabriel, Mihaela, Maria și Ștefania, au primit taina botezului chiar de la Înalt Preasfințitul Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, însoțit de un sobor de preoți și diaconi, alături de preoții bisericii din localitate.

Precizăm că acesta este cel de-al 15-lea an de când, la inițiativa primarului Mariana Gâju, copiii abandonați aflați în asistență maternală sunt botezați la fiecare mare sărbătoare de către oameni cu suflet pe care administrația locală din Cumpăna i-a încurajat să facă un gest creștinesc.

La finalul evenimentului, primarul Mariana Gâju le-a oferit nașilor câte o icoană în semn de respect și credință față de gestul pe care l-au făcut față de acești copii năpăstuiți de soartă. Evenimentul a fost organizat de către Primăria și Consiliul Local Cumpăna, în colaborare cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța. 

Taguri

Alte ştiri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei