Copacii uscați din parcul Tăbăcărie, tăiați

259
Copacii uscați din parcul Tăbăcărie, tăiați - taierecopaci-1530723486.jpg

Articole de la același autor

Serviciul Gestionare Spații Verzi a demarat, săptămâna aceasta, o acțiune de toaletare și tăiere a arborilor uscați din zona parcului Tăbăcărie.

"După evaluarea specialiștilor și urmare a sesizărilor, a rezultat necesitatea toaletării a opt arbori cu creștere necontrolată, respectiv tăierea a opt plopi uscați. Lucrările de toaletare se execută la cei opt arbori în viață și au ca scop refacerea coroanei, salvarea și regenerarea exemplarelor supuse intervenției, precum și punerea în siguranță a zonelor adiacente", precizează reprezentanții Primăriei Constanța.

Potrivit acestora, decizia de tăiere a celor opt plopi uscați s-a luat după o atentă evaluare a riscurilor pe care aceștia le prezentau pentru cei ce tranzitează zonele respective, iar în locul fiecărui plop tăiat se vor planta alți cinci arbori, de îndată ce sezonul va permite. "Respingem cu fermitate informațiile false vehiculate în spațiul public cu privire la defrișarea, lotizarea, retrocedarea și betonarea Parcului Tăbăcărie sau a unor zone din acesta. Precizăm că acțiunea Serviciului Gestionare Spații Verzi nu are nicio legătură cu proiectul Parcului de miniaturi și că asemenea acțiuni au loc în tot orașul", mai spun cei de la Primăria Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8435 secunde