Controale la sânge pentru subvențiile la căldură

525

Articole de la același autor

Constănțenii care nu întrunesc condițiile pentru acordarea aju-torului de încălzire din partea Guvernului au totuși dreptul la subvenție din partea primăriei. Ele trebuie să respecte hotărârile Consiliului Local Municipal Constanța și să nu dețină două sau mai multe spații locative pe raza municipiului Constanța. 

Acest tip de beneficiari nu trebuie să depună documentele suplimentare cerute de Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice, ci aceleași documente ca și iarna trecută, adică formularul de cerere și copie după actele de identitate. Totuși, reprezentanții Primăriei Constanța atrag atenția ca de-clarațiile să fie sincere, fără să se omită anumite venituri sau pro-prietăți.

"Toate persoanele care nu depun acte doveditoare în vederea obținerii ajutorului de încălzire de 25 la sută de la Primărie vor fi verificate. Primăria va verifica veridicitatea declarațiilor pe propria răspundere a tuturor solicitanților ajutorului de încălzire, prin veri-ficarea în bazele de date despre persoane deținute de alte instituții (date privind veniturile și bunurile) și prin efectuarea de anchete sociale, prin sondaj", se precizează într-un comunicat al Primăriei Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 23 Octombrie 2013
Stire din Social : RADET va da drumul la căldură de vineri
Pagina a fost generata in 0.4071 secunde