Continuă modernizarea carosabilului pe mai multe străzi din Constanța

de Madlena CĂLUGĂREANU Marţi, 07 Aprilie 2020 214


După ce săptămâna trecută a fost recondiționat carosabilul pe aleea Universității, pe strada Parâng și pe strada Nicolae Filimon, tronsonul cuprins bulevardul Aurel Vlaicu și strada Verde, echipele SC Confort Urban SRL intervin pe strada Pajurei din cartierul Faleză Sud, unde suprafața decopertată este îmbrăcată în asfalt.


În cartierul CET, pe aleea Albatrosului, a fost frezată zona carosabilă, în etapa premergătoare lucrărilor de asfaltare.


Lucrări de asfaltare se vor extinde în cartierele KM 4 și Faleză Sud și vor include: strada Petru Cercel, porțiunea cuprinsă între strada Brizei și bulevardul 1 Mai, strada Brizei, tronsonul delimitat de strada Petru Cercel și strada Steluței și bulevardul 1 Mai Vechi, tronsonul delimitat de strada Caraiman și strada Ion Slavici.


De asemenea, va continua reabilitarea carosabilului pe strada Nicolae Filimon iar în cartierul Palazu Mare se va acționa pe strada Dumbrăveni și pe strada Santinelei.


Pentru a nu îngreuna intervenția utilajelor, conducătorii auto sunt rugați de primăria municipiului Constanța să manifeste atenție sporită, să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră și să nu staționeze autovehiculele în zonele în care se execută lucrări.
Taguri

Alte ştiri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei