Containerele cu deșeuri sosite în Constanța au fost returnate în Anglia

248
Containerele cu deșeuri sosite în Constanța au fost returnate în Anglia - containeresursagardadecoasta1-1582670142.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră, împreună cu inspectori din cadrul Comisariatului pentru Protecția Consumatorilor București și Garda Națională de Mediu, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, au descins în percheziții la punctele de lucru ale societății comerciale pe numele căreia au sosit în Portul Constanța Sud Agigea, săptămâna trecută, 16 containere pline cu deșeuri. 


Potrivit oamenilor legii, luni, au fost realizate controale la trei puncte de lucru și au fost sistate operațiunile de comercializare a produselor second-hand. Totodată, cele 16 containere au fost încărcate înapoi pe nava sub pavilion Olanda, de unde au fost descărcate și returnate expeditorului, în Marea Britanie. Containerele au părăsit teritoriul României în cursul zilei de vineri, 21 februarie. 


Reamintim că, săptămâna trecută, oamenii legii au controlat 16 containere sosite în Portul Constanța Sud Agigea, care au fost descărcate de pe o navă sub pavilion Olanda, sosită din direcția Marea Britanie. Deși în acte se menționa că în containere erau obiecte de uz casnic second hand, anchetatorii au găsit, în urma controlului, deșeuri inutilizabile. În dosar sunt anchetați doi români, de 36 și 33 de ani, și un cetățean britanic, de 34 de ani. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1078 secunde