Containere speciale pentru personalul Spitalului de Boli Infecțioase Constanța

232

Articole de la același autor

Asociația "Dăruiește Aripi" sprijină Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța, în lupta cu noul coronavirus.

Potrivit reprezentanților Primăriei Constanța, cu ajutorul acestora, în cursul zilei de ieri, au fost amplasate în curtea unității medicale patru containere în care medicii, asistentele și infirmierele își pot trage sufletul câteva clipe.

Containerele, care sunt compuse dintr-o cameră și o baie, vor fi racordate, în cel mai scurt timp posibil, la rețeaua de apă, canalizare, căldură și electricitate. Dispun de pat, masă, aer condiționat, aerotermă și duș.



Referitor la aceste dotări, primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, a declarat: "Vreau să le mulțumesc într-un mod special medicilor, asistentelor, infirmierilor de la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase, pentru eroismul de care dau dovadă. Lucrează în week-end, lucrează non-stop, nu mai contează tura, nu mai contează garda... Oamenii aceștia sunt aici pentru noi. Tocmai de aceea, în numele dumneavoastră, le mulțumesc!".
Menționăm că, în aceste containere, cadrele medicale se pot odihni, pot mânca, pot face duș, mai ales că cei mai mulți dintre ei nici nu mai ajung acasă, muncesc non-stop de când pandemia Covid-19 ne-a atacat pe toți.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3338 secunde