Cont online RAJA, pentru evidența facturilor și a consumului de apă

441
Cont online RAJA, pentru evidența facturilor și a consumului de apă - contonlineraja-1560787442.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii care sunt mereu pe fugă și uită de facturile la utilități pot verifica ușor consumul de apă și pot ține evidența plăților făcute, utilizând contul online pus la dispoziție de RAJA.


"Cu platforma on-line Contul meu RAJA clienții noștri, indiferent de calitatea juridică,  au toate informațiile într-un singur loc. 24 de ore din 24, șapte zile din șapte, contul de client poate fi accesat în timp real, de pe orice dispozitiv conectat la internet. Crearea acestuia durează doar un minut, iar avantajele sunt multiple", explică reprezentanții RAJA.


Astfel, puteți verifica și transmite online a consumului de apă, puteți vedea soldul de client la zi, puteți ține evidența facturilor, dar puteți face și plăți rapid și fără un comision suplimentar. În plus, există posibilitatea activării facturii electronice.
Contul meu RAJA poate fi accesat prin introducerea codului de client (regăsit pe factură), o adresă de e-mail validă, numărul de telefon și o parolă. Odată înregistrat, clientul se poate autentifica doar prin introducerea adresei de e–mail sau a codului de client și a parolei. 


Serviciul online este adresat tuturor titularilor de contract și reprezentanților legali ai societăților comerciale, instituțiilor publice și asociațiilor de locatari/proprietari care au încheiat un contract individual cu RAJA SA Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9849 secunde