Cont online pentru verificarea și plata facturii la apă

de Andreea PERHAIȚĂ Sâmbătă, 18 Mai 2019 429
Dacă sunteți mereu pe fugă, puteți verifica și chiar plăti online factura la apă. Cu platforma on-line Contul meu RAJA, clienții companiei de apă, indiferent dacă sunt persoane fizice sau juridice, pot afla toate informațiile dintr-un singur loc, stând acasă, comod, în fotoliu. 


Contul de client poate fi accesat 24 de ore din 24, șapte zile din șapte, în timp real, de pe orice dispozitiv conectat la internet. 
Crearea acestuia durează doar un minut, cu ajutorul lui puteți verifica și transmite online consumul de apă, puteți vedea soldul de client la zi și puteți ține evidența facturilor. De asemenea, aveți posibilitatea activării facturii electronice și a plății online, rapid și fără comision suplimentar.


„Contul meu RAJA poate fi accesat prin introducerea codului de client (regăsit pe factură), o adresă de e-mail validă, numărul de telefon și o parolă. Odată înregistrat, clientul se poate autentifica doar prin introducerea adresei de e-mail sau a codului de client și a parolei. 


Serviciul online este adresat tuturor titularilor de contract și reprezentanților legali ai societăților comerciale, instituțiilor publice și asociațiilor de locatari/proprietari care au încheiat un contract individual cu RAJA SA Constanța”, precizează reprezentanții companiei de apă. 


Taguri

Alte ştiri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei