Constănțenii sunt informați despre comportamentul anticorupție

171
Constănțenii sunt informați despre comportamentul anticorupție - campanie-1572617461.jpg

Articole de la același autor

Sesiunea de informare este inclusă în campania de educare a comportamentului anticorupție derulată în cadrul proiectului "Creșterea capacității administrative a Municipiului Constanța prin implementarea de măsuri în domeniul anticorupției", SMIS 116521. 


Campania are drept scop informarea și conștientizarea atât în rândul cetățenilor, cât și a personalului din administrația publică cu privire la reducerea riscurilor și vulnerabilităților la corupție, promovarea unui comportament de recunoaștere și respingere a corupției, punându-se accent pe informațiile care pot aduce beneficii comunității locale.


Obiectivul general al proiectului vizează creșterea transparenței, eticii și integrității în cadrul Primăriei Municipiului Constanța. 
În cadrul acestei sesiuni de informare au fost prezentate informații referitoare la corupție și documentele elaborate în cadrul proiectului sus menționat de către Institutul pentru Politici Publice București: ghid/manual de bune practici și procedura operațională de etică și integritate în vederea implementării măsurilor anticorupție reglementate de legislația națională și monitorizate prin Strategia Națională Anticorupție.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7811 secunde