Constănțenii se vor putea plimba cu primul tren turistic

962
1
Constănțenii se vor putea plimba cu primul tren turistic - tren-1504198598.jpg

Articole de la același autor

CFR Călători pune, astăzi, în mișcare, după modelul celebrului tren "Orient Express", "Transilvania Train", care va circula în perioada 31 august - 3 septembrie 2017 pe ruta Brașov - Sighișoara - Mediaș - Alba Iulia - Sebeș - Sibiu - Făgăraș - Brașov.

Călătoria cu un astfel de tren reprezintă, pentru cei care și-au rezervat deja bilete, un prilej ideal de socializare, o experiență unică de vacanță, reunite nu doar într-un clasic pachet turistic, ci și într-un pachet cultural. Astfel, timp de patru zile, participanții vor intra în atmosfera tradițiilor și obiceiurilor cu specific transilvănean, bucurându-se de activități recreative și educative unice, de la degustări de vin sau prânzuri câmpenești în regiuni cu încărcătură culturală, la diverse ateliere de lucru - arhitectură săsească, echitație, țiglărie etc.

Comentează știrea

calator
1 septembrie 2017
??????????????

CHIAR NU SUNTETI CAPABILI ACOLO LA REDACTIE SA GASITI OFOTOGRAFIE A TRENULUI DESPRE LA CARE VA REFERITI? ASTA DIN IMAGINE CARE SE PLIMBA PRIN BALARII CU VAGOANE DE 7 CULORI NU ARE LEGATURA CU REALITATEA. HALAL INFORMATIE, HALAL REPORTERI.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1208 secunde