Constănțenii se grăbesc să scape de impozitele și taxele locale

215
Constănțenii se grăbesc să scape de impozitele și taxele locale - constanteniigrabitispit-1518714635.jpg

Articole de la același autor

Anul acesta, constănțenii nu au mai așteptat termenul limită pentru a-și plăti taxele și impozitele locale și s-au grăbit să scape de ele. Potrivit reprezentanților Serviciului Public de Impozite și Taxe Constanța, nu numai că aceștia au folosit din ce în ce mai mult plata cu cardul, dar au și achitat o mare parte din datorii, încasările dublându-se față de anii trecuți.

"Sumele achitate la standul SPIT din cadrul Vivo! s-au dublat anul acesta, fiind în cuantum de 26.000 lei pe zi, față de 12.000 lei pe zi în 2017. Plata obligațiilor fiscale într-un centru comercial s-a dovedit astfel un proiect de succes, facilitatea reprezentând un mod confortabil și sigur de achitare a obligațiilor fiscale, fără costuri suplimentare", explică directorul executiv al SPIT Constanța, Virginia Uzun.

Potrivit acesteia, în anul 2018 se remarcă faptul că s-au dublat sumele achitate cu cardul și la ghișeele instituției, în luna ianuarie înregistrându-se încasări de aproximativ 1.500.000 lei, față de 800.000 lei în aceeași perioadă a anului precedent.

Reamintim că standul SPIT din cadrul centrului comercial Vivo! este deschis publicului de luni până duminică, între orele 10 și 22. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6478 secunde