Constănțenii rămân fără curent. Care sunt zonele afectate

219
Constănțenii rămân fără curent. Care sunt zonele afectate - enelcurentmuncitoripanouelectric-1511795564.jpg

Articole de la același autor

Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, SC Enel Distribuție Dobrogea SA - Zona MT-JT Constanța anunță întreruperea furnizării energiei electrice, astăzi, în timpul lucrărilor.

Astfel, în municipiul Constanța, întreruperile au loc în intervalul 7.00-19.00, pe strada Avram Iancu (tronsonul delimitat de străzile Ștefan cel Mare și Atelierelor), strada Anghel Saligny, strada Atelierelor (numerele impare), strada Griviței, Constantin Brătescu și strada Sarmisegetuza. Pe această cale, reprezentanții Enel îi roagă pe posesorii de autoturisme parcate pe străzile menționate să elibereze strada pentru a se putea desfășura activitatea utilajelor de ridicare folosite la înlocuirea conductoarelor electrice de pe stâlpi și pentru a se evita deteriorarea autovehiculelor accidental, prin căderea a diferite materiale.

În Năvodari, întreruperile se fac între orele 9.00-18.00. Vor fi afectați și locuitorii din Lumina, cu străzile Narciselor, Petrolului, Canarului, Prelungirea Petrolului și Mare, respectiv localitatea Crucea, cu străzile Constanței, Teiului și Lungă.

Totodată, vor rămâne fără curent consumatorii din localitățile Traianu și Vadu, întreruperile fiind valabile între orele 9.00 și 17.00.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3917 secunde