Constănțenii pedalează duminică. Mare defilare Pegas prin oraș

179
Constănțenii pedalează duminică. Mare defilare Pegas prin oraș - constanteniipedaleaza-1531642311.jpg

Articole de la același autor

Constanța devine al cincilea oraș în care brandul românesc de biciclete investește într-un spațiu dedicat celor mai în vogă modele. Totodată, noul magazin, care poartă numărul 7 la nivel național, vine și cu o premieră: aici poți învăța gratuit să mergi pe bicicletă.


Cu o istorie de aproape 50 de ani, s-a reinventat și a reușit să aducă în magazine biciclete pentru toate vârstele și gusturile. În cel din Constanța, care se întinde pe o suprafață de 100 de metri pătrați, sunt prezente cele mai căutate modele din colecțiile Urban, FatBike, Mountain Bike, Cruiser sau pliabile, dar și accesorii, patine cu rotile, skateboarduri sau trotinete.


Asociația Skirtbike Constanța va activa de mai multe ori vara aceasta, susținând evenimente dedicate plimbărilor pe bicicletă. Comunitatea Skirtbike Constanța se mărește de la ediție la ediție. 


Astfel, duminică, 15 iulie, începând cu ora 15.00, va avea loc un eveniment colorat. După deschiderea magazinului, mulțimea se adună pe Strada Ștefan cel Mare, - Tomis Mall, va fi pregătită o zonă de concursuri, tombole și de ateliere pentru copii. Amintim surprize delicioase. 


Dacă luna trecută, pe 24 iunie, chiar cu ocazia Zilei Iei, biciclistele au defilat îmbrăcate în portul tradițional românesc, duminica, 15 iulie 2018, SkirtBike Constanța pedalează la Marea Defilare cu tematica #beachparty. Pornind din centru orașului, defilarea colorată va străbate principalele bulevarde ale Constanței până în stațiunea Mamaia, unde va avea loc o super petrecere pe plajă. 


Traseul este următorul: strada Ștefan cel Mare (locul unde se va aduna mulțimea, în fața mall-ului), 17.20 Start defilare, cu ritm lejer, pe banda 1, Tomis Mall - strada Mihai Viteazu - bulevardul Mamaia - zona Capitol - bulevardul Tomis - zona Lupoaică – strada Negru Vodă - strada Mircea cel Bătrân - zona Capitol - bulevardul Mamaia - stațiunea Mamaia - zona Melody - Cafe del Mar .


La sosire, ne vom bucura de un super concert, de picturi cu henna, de cocktailuri răcoroase și de o cabină foto inedită.
Să fiți pregătite pentru concursurile care se vor anunța! 


Fetele, îmbrăcate în fuste, vor pedala pe biciclete. O mare provocare o prezintă ținuta biciclistelor, dar nici bicicletele dichisite nu vor fi mai prejos. Ele vor fi la mare căutare pentru premiere. Avem premii pentru #divabiciclista sau #biciclistapreventivă, pentru cele mai chic sau originale ținute, pentru cel mai numeros check-in sau cel mai popular #veloselfie. #tocuricui pe bicicletă va fi de premiat de asemenea, alături de biciclista cu cel mai dichisit cos. Nu o vom uita nici pe #biciclistaînbucluc, care la fiecare eveniment face o mică pană de cauciuc.


SkirtBike™ redă femeilor curajul de a pedala în oraș, provocându-le să participe îmbrăcate în ținute cât mai elegante, tocmai pentru a demonstra că bicicleta poate fi și un accesoriu chic, fără a afecta feminitatea.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.506 secunde