Constănțeni TERORIZAȚI de manele! "Nuntă de botez" la Palazu Mare. "Băiatul meu are bemveu…"

9342
Constănțeni TERORIZAȚI de manele!

Articole de la același autor

Constănțenii care locuiesc în cartierul Boreal sunt terorizați! Ei au parte - gratuit și fără voie! - de "spectacole" cu manele urlate din toți bojocii, iar autoritățile locale le privesc cu admirație, pentru că nu au nicio… reacție.

Un astfel de episod, deloc singular, l-a sesizat Nicolae A., un constănțean care locuiește în zonă și care "beneficiază" din plin de "actul creativ" al maneliștilor. Omul întreabă pe bună dreptate: Poliția Locală, ce face Poliția Locală?

"În noaptea de 17 iunie, a început «Never Sea» la Palazu Mare! A fost de fapt «o nuntă de botez» la clanul Goe de pe str. Islaz, eveniment la care noi, locatarii din Boreal, am participat vrând - nevrând. Da, ceva frumos, foarte frumos, cu manele urlate la maxim.

Ce mi-a plăcut cel mai mult au fost dedicațiile de genul «băiatul meu are bemveu și-l iubesc de mor, că-i tare descurcător»... Da, spectacol pe cinste ce a durat până-n zori. Aștept reluarea din seara asta și sper să am tăria de a-i putea reasculta pe acești minunați «artiști»!

Și când te gândești că «spectacolul» este gratis și că Poliția Locală nu se implică...", a scris constănțeanul pe pagina sa de facebook. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4467 secunde