CONSTĂNȚENI, SUNTEȚI AȘTEPTAȚI! "Marș pentru Viață", în Constanța

258
1
CONSTĂNȚENI, SUNTEȚI AȘTEPTAȚI!

Articole recomandate

Constănțenii sunt așteptați sâmbătă, 24 martie, să participe, de la ora 14, la "Marșul pentru Viață". Evenimentul este organizat de către Școala Brâncovenească, Asociația Simplu și Asociația Provita, cu sprijinul Arhiepiscopiei Tomisului, ASCOR și SPV Constanța și urmărește sensibilizarea întregii societăți în privința avortului și a efectelor negative ale acestuia asupra familiei și civilizației umane.


"Marșul pentru viață" va porni la Catedrala arhiepiscopală "Sfinții Apostoli Petru și Pavel", prin Piața Ovidiu, își va continua traseul pe strada Mircea cel Bătrân, spre Sala Sporturilor, Capitol, Spitalul Județean, bulevardul Tomis, Capitol și înapoi la Catedrală. 


Comentează știrea

Gigi
20 martie 2018
Si ?

Doar intre 1989 si 1993 , au fost cinci milioane de avorturi ! Intre 1993 - 2005 , in spatiul romanesc s-au comis 24 000 000 de intreruperi de sarcina . Ce discutam acum ? Faptul ca avortul la populatia de romulani ortodocsi este de peste doua zeci de ori mai mare decat in vestul Europei ? Ca BOR , prin ratatii si taratii si parazitii in sutane , promoveaza uciderea nou-nascutilor pe scara industriala , cu iertarea pacatosilor , prin plata la cutia milei si la buzunarele calugarilor si popalailor in sutane , pentru iertarea de rigoare ... Panarame !

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7006 secunde