CONSTĂNȚENI, CU DIABETUL NU E DE GLUMĂ! Testați-vă glicemia, gratuit

386
CONSTĂNȚENI, CU DIABETUL NU E DE GLUMĂ! Testați-vă glicemia, gratuit - valorinormaleglicemie-1510644787.jpg

Articole de la același autor

Anual, sute de constănțeni sunt diagnosticați cu diabet. Cu cât acesta este depistat mai din timp, cu atât cresc șansele pacientului de a duce o viață normală. 


Persoanele cu diabet, cele cu risc de a dezvolta această boală, dar și oricine dorește să afle informații despre starea actuală de sănătate, își pot testa glicemia, gratuit, în cadrul proiectului "Zâmbește dulce! Ce trebuie să faci?", astăzi, 14 noiembrie, în mai multe locuri.


"Diabetul zaharat reprezintă o boală cu evoluție cronică în cadrul căreia organismul nu poate folosi glucidele din alimentație. O mare parte din populație se confruntă, din păcate, cu această afecțiune. Pentru a o preveni din timp, Interact Pontus Euxinus, Rotaract Pontus Euxinus și Asociația Sweet Land readuc constănțenilor proiectul «Zâmbește Dulce!


Ce trebuie să faci?» Îi sfătuim pe constănțeni să ia inițiativă și să-și testeze glicemia în unul din centrele noastre: Colegiul Național Mircea cel Bătrân, Liceul Teoretic Ovidius, Colegiul Național Mihai Eminescu, Liceul Teoretic Traian, Colegiul Național George Călinescu, Liceul de Arte Regina Maria, UMC și să fie conștienți de sănătatea lor", a declarat Liliana Moldoveanu, Asociația Sweet Land. 


Este cunoscut faptul că incidența diabetului zaharat a crescut foarte mult în ultimii ani. Acest lucru s-a întâmplat ca urmare a modului de viață sedentar, consumului ridicat de alimente procesate, creșterii ratei obezității, stresului și a altor aspecte ale vieții moderne.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0728 secunde