Constănțencele, invitate la defilarea pe biciclete

179
Constănțencele, invitate la defilarea pe biciclete - constantencele-1434550297.jpg

Articole de la același autor

Duminică, 21 iunie, de la ora 15, la Palatul Copiilor va avea loc ediția a III-a a evenimentului SkirtBike Constanța, o defilare cochetă pe bicicletă cu un traseu nou față de anii precedenți și multe surprize pentru doamnele și domnișoarele participante.

Acestea vor găsi la eveniment un stand unde vor putea să se machieze și să se aranjeze, un candy bar cu tematică, un stand de hidratare și energizare, dar și alte surprize dulci pregătite de sponsorii evenimentului.

Anul acesta, pe lângă promovarea unui mod de viață sănătos la SkirtBike, organizatoarele își propun să sărbătorească și Ziua Internațională a Iei promovând astfel portul tradițional.

Traseul acestora va fi: Palatul Copiilor - str. Soveja - b-dul Mamaia - b-dul Tomis - b-dul Ferdinand - str. Mircea - b-dul Mamaia - b-dul Tomis - b-dul Lăpușneanu - str. Soveja - Palatul Copiilor.

O altă surpriză a evenimentului se va adresa copiilor sub 14 ani, care începând cu ora 13, vor avea parte de un concurs de tip circuit organizat în parteneriat cu Poliția Rutieră, care se va desfășura în parcarea de la Palatul Copiilor. Vor fi premiați cei mai iscusiți bicicliști care vor demonstra că respectă regulile de circulație.

Agent-șef adjunct Cristina Vasile din cadrul Compartimentului de Informare și Educație Rutieră al Serviciului Poliție Rutieră Constanța, le va prezenta o serie de obligații și drepturi bicicliștilor. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4247 secunde