Constanța, supravegheată prin 58 de noi camere video

315
Constanța, supravegheată prin 58 de noi camere video - camere1-1591294124.jpg

Articole recomandate

Constănțenii vor fi supravegheați prin camere video, în tot orașul. După ce primăria a montat sisteme de supraveghere video în Parcul Arheologic, săptămâna aceasta, alte 58 de dispozitive vor fi amplasate în 29 de puncte din oraș. Acestea vor fi disponibile în stațiile pentru biciclete, stațiile pentru autobuze și alte puncte cheie din Constanța și vor asigura supraveghere video 24 de ore din 24.

Primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, a precizat că scopul acestor camere este de a proteja populația împotriva faptelor antisociale, de a aduce un plus de liniște și confort psihic în rândul celor care știu că sunt protejați într-un fel.

"Ne dorim să nu mai pățim ce am pățit în ultima perioadă. Construim împreună cu greu și, într-o noapte, vin unii certați cu legea și distrug tot", a declarat edilul.

De precizat că aceste sisteme de înaltă performanță supraveghează video toate stațiile de biciclete din Constanța și Mamaia, intersecțiile și punctele importante din oraș, dar și stațiile de autobuz. Imaginile sunt stocate în dispeceratul Poliției Locale Constanța.

Tot pentru creșterea siguranței, Primăria Municipiului Constanța a alocat sume considerabile pentru dotarea cu sisteme de supraveghere video și antiefracție în aproximativ 50 de unități de învățământ din oraș. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4013 secunde