Constanța izolată! Nu se circulă pe Autostrada Soarelui, nici pe alte drumuri naționale și județene

1860

Articole de la același autor

Ninsorile abundente și viscolul au continuat să dea bătăi de cap autorităților și constănțenilor. Circulația este oprită pe cele două sectoare de autostrăzi din Constanța, asemenea unor drumuri naționale, județene și comunale. 


În ciuda eforturilor susținute făcute de Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța, dar și de Regia Autonomă Județeană de Drumuri și Poduri, o serie de drumuri au rămas închise circulației. 


Circulația este oprită pe A2 București - Constanța; A4 Ovidiu - Agigea. 


De asemenea, nu se poate circula pe DN 2A, pe tronsonul Hârșova - intrare Ovidiu; DN 3, pe tronsonul Murfatlar - Ostrov; DN 3C, pe tronsonul Constanța - Ovidiu; DN 22, pe tronsonul Ovidiu - Mihai Viteazul; DN 22A, pe tronsonul Hârșova - Saraiu; DN 22C, pe tronsonul Murfatlar - Cernavodă. 


12 drumuri județene și 3 drumuri comunale rămân închise. Este vorba despre DJ 222, pe tronsoanele Mihail Kogălniceanu - Cuza Vodă, Peștera - Medgidia și Horia - Saraiu; DJ 223, pe tronsonul Ion Corvin - Cuza Vodă; DJ 224, pe tronsonul Medgidia - Tortomanu; DJ 225, pe tronsoanele Saraiu - Pantelimon și Mircea Vodă - DN22; DJ 226, pe tronsonul Corbu - Săcele; DJ 226A, pe tronsonul Tariverde - Nuntași; DJ 228, pe tronsonul Culmea - Cuza Vodă; DJ 228A, pe tronsonul Nazarcea - Ovidiu; DJ 307; DJ 391, pe tronsonul Movila Verde - Cerchezu; DJ 391A, pe tronsonul Băneasa - Viroaga; DJ 392, pe tronsonul Movila Verde - Plopeni; DC 27; DC 29 și DC 51. 


Probleme au fost și în ceea ce privește accidentele din județul Constanța. Polițiștii și cadrele medicale SAJ Constanța au fost solicitați să intervină în urma unui accident în apropierea localității Cumpăna. Un bărbat, de 38 de ani, a condus un autoturism dinspre localitatea Cumpăna către Constanța, iar pe fondul neadaptarii vitezei la condițiile de drum acoperit cu zăpadă, a pierdut controlul asupra direcției și a intrat în coliziune cu un auto care circula din sensul opus, condus de un bărbat, de 42 ani. În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală ușoară a bărbatului de 42 de ani și a pasagerei din dreapta a aceluiași auto. 


Ieri, în jurul orelor 14:30, un bărbat a condus un autoturism pe DN3, dinspre localitatea Ciocârlia către Cobadin, iar în momentul efectuării unei manevre de depășire, a intrat în coliziune frontală cu un autoturism care circula din sens opus. În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală ușoară a pasagerei din dreapta, din primul auto.




În noaptea de luni spre marți, a fost solicitată intervenția șenilatei ISU Galați, venită în sprijin și garată la Hârșova, pentru o gravidă cu membrane rupte în Ghindărești. Intervenția a avut loc în jurul orei 02:30, iar femeia a fost transportată la spitalul din Hârșova. 


Aceeași șenilată de la ISU Galați a intervenit în satul Crișan la o pacientă cu hipertensiune arterială.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5557 secunde