Constanța iubește românește. Sute de baloane au zburat, de Dragobete de pe faleza de la Cazino

264
Constanța iubește românește. Sute de baloane au zburat, de Dragobete de pe faleza de la Cazino - dragobetebaloane1-1487955740.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii care se plimbau pe faleza de la Cazino vineri, în jurul prânzului, au avut ocazia să arate că iubesc românește. Împreună cu alte câteva sute de tineri, au lansat baloane în formă de inimă, ca să demonstreze că și Constanța sărbătorește Dragobetele.


În total, aproape 400 de de baloane umflate cu heliu au zburat către cer, purtând cu ele inimile îndrăgostiților. "Este o idee minunată și numai bună pentru o zi atât de însorită și călduroasă. Este o atmosferă foarte frumoasă!", ne-a povestit Alina.


Inițiativa a fost lansată de Grupul Local de Tineret Constanța, care, sub moto-ul Constanța iubește românește, a dorit să arate tuturor că românii știu să sărbătorească și Dragobetele. 


"Participanții, tineri și elevi din municipiu, au lansat aproape 400 de baloane în formă de inimă, promovând astfel tradițiile cu specific românesc și valorile morale care stau la baza evoluției societății", a explicat directorul executiv al Grupului Local de Tineret Constanța, Maria Domunco. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 25 Februarie 2015
Stire din Cultură-Educație : Cum au sărbătorit liceenii Dragobetele
Pagina a fost generata in 0.5393 secunde