Consiliere sanitară pentru locuitorii campusului social „Henri Coandă”

de Andreea PERHAIȚĂ Sâmbătă, 01 August 2020 149
Locuitorii campusului social „Henri Coandă” din Constanța au participat, zilele acestea, la mai multe întâlniri despre regulile de igienă și sanitare. Acțiunile s-au derulat în cadrul unor caravane organizate de reprezentanții Centrului de Incluziune Socială - Regiunea Sud-Est, în proiectul „Măsuri integrate pentru o viață mai bună”, derulat cu fonduri europene.

„Discuțiile purtate s-au axat pe educație sexuală, planificare familială și modalitățile prin care se pot proteja de COVID-19. Până în prezent discuțiile s-au purtat cu aproximativ 380 de persoane majore - femei și bărbați în cadrul unor întâlniri separate. Aceleași subiecte vor fi dezbătute și cu adolescenții din cadrul grupului țintă.Următoarea caravană ce va fi organizată de reprezentanții Centrului de Incluziune Socială împreună cu partenerii din cadrul proiectului va avea ca subiect prevenirea sarcinilor la minore”, au declarat reprezentanții Primăriei Constanța.

Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European, are valoare totală de 11.971.625,55 lei și este derulat de Primăria municipiului Constanța în parteneriat cu Liceul Teoretic „Decebal”.Taguri

Alte ştiri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei