Conducerea Spitalului Județean Deva a demisionat

183
Conducerea Spitalului Județean Deva a demisionat - spital-1586243839.jpg

Articole recomandate

Managerul Spitalului Județean de Urgență (SJU) Deva, Silviu Didilescu, și directorul medical, Claudiu Antal, au demisionat din funcții, din motive care urmează să fie prezentate public, informația fiind confirmată de Biroul de presă al Prefecturii Hunedoara.

"Managerul și directorul medical ai SJU Deva și-au înaintat demisiile. Noua conducere a spitalului va fi stabilită de Ministerul Sănătății", a declarat, în această dimineață, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Hunedoara, Lucian Morogan.

Silviu Didilescu nu a putut fi contactat pentru a-și exprima un punct de vedere.

Sindicatul medicilor din Spitalul Județean de Urgență (SJU) Deva "Medicorum Honorem" a acuzat, luni, conducerea unității medicale de abuzuri în modul în care ar fi înțeles să gestioneze activitatea instituției și programul de lucru al cadrelor medicale, în contextul epidemiei de Covid-19, solicitând intervenția miniștrilor Sănătății și Muncii pentru detensionarea situației.

Într-o scrisoare deschisă adresată miniștrilor Nelu Tătaru și Violeta Alexandru, medicii susțin că, după ce spitalul a intrat în carantină, pe 29 martie, personalul medical nu a mai putut părăsi unitatea sanitară, iar SJU Deva ar fi continuat să interneze cazuri noi de bolnavi Covid-19 pozitiv.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5104 secunde