Conducerea RATC a dat milităria jos din pod! Șoferi de autobuze prinși cu bani de la călători și cu lipsă la motorină

527
2
Conducerea RATC a dat milităria jos din pod! Șoferi de autobuze prinși cu bani de la călători și cu lipsă la motorină - conducerearatc-1498576175.jpg

Articole de la același autor

Conducerea Regiei Autonome de Transport în Comun Constanța înăsprește controalele la șoferi după ce, zilele trecute, un șofer a fost surprins de jandarmi ai Grupării Mobile Constanța în timp ce sustrăgea motorină din autobuzul R.A.T.C. "Conducerea Regiei Autonome de Transport în Comun Constanța condamnă ferm orice act de acest gen și va aviza chiar și cele mai severe decizii ale comisiei de disciplină", precizează directorul general al RATC Constanța, Bogdan Nicolae Niță.

Potrivit acestuia, de la începutul anului au fost aplicate mai multe sancțiuni disciplinare cu reducerea salariului tarifar sau desfacerea contractului de muncă. Astfel, cinci șoferi au fost sancționați pentru că au depășit cantitatea de combustibil alocată, șapte conducători auto au fost prinși cu persoane străine în cabină, un mecanic și un conducător auto au fost sancționați pentru lipsă nemotivată de la serviciu, trei conducători auto pentru că au luat bani de la călători fără a elibera bilete de călătorie și pentru că au avut o atitudine ireverențioasă față de călători, alți patru șoferi au fost depistați că lipsea sigiliul de la rezervor, iar doi mecanici au fost prinși băuți în incinta bazei R.A.T.C..

"Regia Autonomă de Transport în Comun Constanța desfășoară permanent acțiuni de prevenire prin verificare lunară și decadală, privind consumul de combustibil pe fiecare autovehicul", a completat șeful RATC. 

Comentează știrea

JENEL
28 iunie 2017
tiganul cand se ajunge imparat

oare acest tovaras de director n u e tot fost coleg cu soferii de la ratc? asa e cand se ajunge sef da militaria jos din pod...cand nu o mai fi mare director nu se intoarce intre colegii lui soferii si cum ii va fi?

Cora
26 august 2017
Hotie

Zilnic vad soferii, in drumul meu spre serviciu,cum iau cate 1leu de la calatori! Ce rusinos! Si ma intreb mereu cat o sa le mai mearga?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2929 secunde