Condiții mai bune pentru copiii internați în Spitalul Județean Constanța

de Mirabela ȘERBĂNESCU Vineri, 22 Mai 2020 157
Secția de Pediatrie din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța a primit din partea Asociației „Dăruiește Aripi” noi echipamente medicale, cu scopul de a îmbunătăți condițiile de spitalizare pentru copiii internați și mamele lor.

„De-a lungul anului, primim multe apeluri de la părinții copiilor internați în spital, cu privire la dotarea secției cu echipamente necesare, la îmbunătățirea condițiilor din spital. Ne-am sfătuit cu personalul medical al secției, de asemenea și cu conducerea spitalului, și, la începutul acestui an, am demarat achiziția acestor echipamente solicitate. Coronavirusul ne-a deturnat un pic atenția în lunile martie și aprilie, dar acum am reușit să finalizăm aceste achiziții și să le donăm spitalului”, a declarat președintele asociației, Alina Pătrăhău.

Donațiile constau în paturi medicale electrice pentru copii, fotolii medicale pliabile pentru mame, nebulizatoare de uz medical, saltele, perne, lenjerii de pat.

De asemenea, secția a mai fost dotată și cu peste 300 de produse din plastic necesare bunei funcționări a activității de aici: cutii de transport a analizelor și probelor biologice, dispozitive sanitare de igienă și curățenie (rame și perii WC, pubele, găleți etc.). Taguri

Alte ştiri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei