Comandament pentru Situații de Urgență la RAJA

192
Comandament pentru Situații  de Urgență la RAJA - comandamentraja-1516210199.jpg

Articole de la același autor

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ploi, ninsori și intensificări ale vântului ce pot depăși 60 de km/oră, la Constanța, valabilă până diseară, la ora 22. Astfel, la nivel SC RAJA SA a fost activat Comandamentul pentru Situații de Urgență, pentru a putea interveni în caz de probleme.

Pentru remedierea rapidă a eventualelor avarii, la nivelul Comandamentului au fost constituite 14 echipe de intervenție la nivelul municipiului Constanța, respectiv 18 echipe pentru restul județului, dotate cu utilajele necesare, ce vor asigura permanența în toată această perioadă.

"Asigurăm toți abonații societății că echipele noastre de intervenție vor depune toate eforturile pentru asigurarea serviciilor de alimentare cu apă și de canalizare la parametrii optimi. Singurele probleme care pot apărea în funcționarea sistemelor de distribuție apă și canalizare, și care nu țin de operativitatea echipelor noastre, sunt cele legate de lipsa energiei electrice (cabluri și fire de înaltă tensiune smulse de vânt). În aceste condiții, rugăm toți abonații să dea dovadă de înțelegere, pentru că RAJA va face tot ce este necesar pentru reluarea alimentării cu apă imediat ce sunt rezolvate problemele apărute în furnizarea energiei", precizează reprezentanții RAJA.

Aceștia fac un apel către toți consumatorii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă și canalizare ca, pentru remedierea acestor situații într-un timp cât mai scurt, să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societății, la numărul de telefon 0241/924.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5204 secunde