Comandament estival 2019 pe litoral. Medicii sanitar-veterinari împânzesc stațiunile

149
Comandament estival 2019 pe litoral. Medicii sanitar-veterinari împânzesc stațiunile - comandamentlitoral1-1561442399.jpg

Articole de la același autor

Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (A.N.S.V.S.A.) a deschis Comandamentul Sezon Estival 2019.

Astfel, în perioada 24 iunie - 30 august, echipe de inspectori sanitari veterinari și pentru siguranța alimentelor vor verifica modul în care sunt respectate condițiile sanitare veterinare și pentru siguranța alimentelor privind producerea, prelucrarea, depozitarea, transportul și comercializarea produselor alimentare. Scopul acestui comandament este de a contribui, prin derularea activităților specifice, la protejarea sănătății publice și implicit, a intereselor turiștilor aflați în vacanță pe litoralul românesc.

Activitatea Comandamentului va fi realizată de 59 de inspectori din cadrul Serviciului de Control Oficial Siguranța Alimentelor, Circumscripțiilor Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Oficiale, atât din cadrul D.S.V.S.A. Constanța cât și delegați ai altor D.S.V.S.A. județene, organizați în serii de câte două săptămâni.

Inspectorii A.N.S.V.S.A. vor acționa în șapte zone de interes turistic: Năvodari, Mamaia Nord, Mamaia Centru, Mamaia Sud, Eforie, Costinești și Mangalia - Vama Veche.

Totodată, A.N.S.V.S.A, prin intermediul D.S.V.S.A. Constanța, pune la dispoziția celor interesați numărul de telefon al Comandamentului Sezon Estival - 0786/577.007, unde se pot face sesizări, sau se pot obține informații referitoare la diferite aspecte din domeniul siguranței alimentelor. Acest număr va funcționa în paralel cu numărul call - center-ului A.N.S.V.S.A. - 0800.826.787, apelabil gratuit, din orice rețea de telefonie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6052 secunde