COD PORTOCALIU DE VISCOL! SE ÎNCHID ȘCOLILE! LUNI ȘI MARȚI, ELEVII din București NU MERG LA CURSURI

4698
1
COD PORTOCALIU DE VISCOL! SE ÎNCHID ȘCOLILE! LUNI ȘI MARȚI, ELEVII din București NU MERG LA CURSURI - scoliinchise91025800-1519554933.jpg

Articole recomandate

Primarul Gabriela Firea a anunțat că școlile din București vor fi închise luni și marți din cauza codurilor de vreme severă.



Gabriela Firea a făcut precizarea că, cel mai probabil, vor fi închise toate școlile din zonele afectate de codul portocaliu, dar acest lucru urmează să fie anunțat de autoritățile locale. 


Avertizarea este valabilă pentru: Municipiul București și județele Giurgiu, Ilfov, Călărași, Ialomița, Buzău, Brăila, Constanța și Tulcea.

Anunțul a fost făcut de Gabriela Firea la Comandamentul de iarnă convocat duminică la Primăria Capitalei.

"Vom decide dacă va fi cazul și pentru zilele următoare. (...) Prefer să se spună că am fost ușor alertați, decât să fie victime", a spus primarul general al Capitalei.

O avertizare cod portocaliu de viscol intră în vigoare luni pentru București și județele din sudul și estul țării, până marți după-amiază urmând ca vântul să aibă intensificări cu rafale de 55-65 de kilometri pe oră, care vor viscoli zăpada. Meteorologii au emis și un nou cod galben de ninsori, intensificări ale vântului și viscol pentru sudul Banatului, Oltenia, Muntenia, Dobrogea și sudul Moldovei. De asemenea, este deja în vigoare o avertizare cod galben de frig emisă de Administrația Națională de Meteorologie, până săptămâna viitoare urmând să se înregistreze temperaturi cu 10-15 grade mai scăzute decât ar fi normal pentru această perioadă din an.



Comentează știrea

Cristian
25 februarie 2018
LUCRU LA DOMICILIU

Va oferim lucru online: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: [email protected] sau accesati site-ul http://bit.ly/2vX6g35

Articole pe aceeași temă

Vineri, 23 Februarie 2018
Stire din Social : Cum va fi vremea astăzi, la Constanța
Miercuri, 21 Februarie 2018
Stire din Social : VAL DE GER NĂPRASNIC PESTE ROMÂNIA!
Pagina a fost generata in 0.4186 secunde