Cod portocaliu de viscol, la Constanța! Stâlpi de electricitate doborâți de vânt, zeci de localități fără curent

6553
1
Cod portocaliu de viscol, la Constanța! Stâlpi de electricitate doborâți de vânt, zeci de localități fără curent - codportocaliu1-1516264340.jpg

Articole de la același autor

În jurul orei 9,00, a căzut tensiunea și la sursele Ciocârlia de Sus, Ciocârlia de Jos, Plopeni și Amzacea, motiv pentru care abonații din aceste localități au rămas fără apă la robinete.


La ora 9,30, au rămas fără energie electrică și stațiile de pompare de la Furnica și General Scărișoreanu. Abonații din aceste localități vor avea apă potabilă până în jurul orei 15,00, alimentarea făcând-se gravitațional, prin cădere liberă din rezervoarele stațiilor. Și abonații din Independența vor avea apă din rezervorul stației de pompare, până în jurul orei 22,00, la ora 9,30 sursa din aceasta localitate rămânând fără energie. 


La ora actuala, 24 de localități sunt lipsite de apa potabila din cauza căderilor de tensiune de la nivelul surselor și stațiilor de pompare și tratare: Arsa, Siliștea, Țepeș Vodă, Vârtop, Albești, Tortomanu, Crucea, Negru Vodă, Cotu Văii, Darabani, Vâlcele, Cerchezu, Căscioarele, Viroaga, Comana, Dumbrăveni, Tătaru, Mihail Kogălniceanu, Oituz, Olteni, Ciocârlia de Sus, Ciocârlia de Jos, Plopeni și Amzacea.


Vom reveni cu informații proaspete în orele următoare.


Comentează știrea

Nico
19 ianuarie 2018
Electricitate

Cum este posibil sa iti ia atata timp sa rezolvi o problema cand Enel incaseaza atatia bani de la consumatori una curentul si ultrior si apa vara ce fac?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5786 secunde