COD PORTOCALIU de VISCOL, în județul Constanța. Mai multe localități din județ au rămas fără apă rece

1405
COD PORTOCALIU de VISCOL, în județul Constanța. Mai multe localități din județ au rămas fără apă rece - codportocaliudeviscolapa-1580975072.jpg

Articole recomandate

Din cauza rafalelor de vânt, începând cu ora 4,00, la Stația de pompare și tratare Bifurcație Cumpăna s-au înregistrat multiple fluctuații și întreruperi de tensiune, pompele de la nivelul stației rămânând fără energie electrică.

"Încă de la primele căderi de tensiune au fost anunțați și reprezentanții E-Distribuție Dobrogea. Până la remedierea situației, consumatorii din comuna Cumpăna nu vor avea apă potabilă la robinete", precizează reprezentanții RAJA.

De asemenea, vântul puternic a creat variații și căderi de tensiune și la Stațiile de pompare Palas, Dulcești, Olteni, Dumbrăveni, Cerchezu și Vadu Oii. La această oră sunt lipsiți de apă la robinete consumatorii din localitățile Olteni și Vadu Oii, în timp ce la Dumbrăveni și Cerchezu se asigură alimentarea cu apă din rezervoare.

"Asigurăm toți consumatorii afectați de furnizarea apei din cauza disfunctionalităților de la nivelul sistemelor de alimentare cu energie că lucrătorii RAJA vor relua imediat alimentarea cu apă la parametrii normali, după ce echipele E-Distribuie Dobrogea vor remedia avariile și vor realimenta cu energie sursele și stațiile de pompare", mai spun reprezentanții RAJA. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4389 secunde