Cod galben de vânt puternic și polei la Constanța!

898
Cod galben de vânt puternic și polei la Constanța! - vreme1451916238-1516201294.jpg

Articole de la același autor

Constanța se află sub cod galben de vreme în orele următoare. Administrația Națională de Meteorologie a emis cod galben de precipitații însemnate cantitativ, predominant ninsori și intensificări ale vântului.


Începând din această după amiază și până mâine seară, în jurul orei 22, în zona de munte va ninge însemnat cantitiv și se va depune strat consistent de zăpadă. În a doua parte a nopții de miercuri spre joi și în cursul zilei de mâine, în Moldova, Dobrogea, nordul Olteniei și pe arii restrânse în nordul Munteniei vor predomina ninsorile. Cantitățile de apă vor depăși local 15- 20 de litri pe metru putrat și, izolat, 30 – 35 de litri pe metru pătrat. Vântul se va intensifica treptat în cea mai mare parte a țării, dar cu precădere în sud, centru, est și la munte, unde vor fi rafale de 50 – 70 de km pe oră, iar local în Moldova, în Dobrogea și pe crestele montante înalte, 70 – 80 de km pe oră, viscolind temporar ninsoarea.


În sud, sud-estul și centrul țării, pe arii restrânse, vor mai fi depuneri de polei.


La Constanța, deja vântul prezintă intensificări și temperaturile au început să scadă. În jurul orei 20 sunt așteptate lapoviță și ninsoare, care vor crește cantitativ în următoarele ore și se va depune strat nou de zăpadă. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 17 Decembrie 2017
Stire din Social : ALTE VEȘTI PROASTE DE LA METEOROLOGI!
Pagina a fost generata in 0.3403 secunde