Cod galben de ninsori și ger, la Constanța. Localitățile Eforie Sud și Tuzla riscă să rămână fără apă

216
Cod galben de ninsori și ger, la Constanța. Localitățile Eforie Sud și Tuzla riscă să rămână fără apă - apaa-1484135571.jpg

Articole de la același autor

Echipele furnizorului de energie au rezolvat avariile și au alimentat cu tensiune sursele și stațiile de pompare din General Scărișoreanu, Furnica, Movila Verde, Independența, Olteni și Dumbrăveni și s-a reluat alimentarea cu apă în condiții normale către aceste localități.


Între timp, au rămas fără energie sursele Plopeni și Biruința și s-a sistat furnizarea apei în aceste localități. "Din sursele de la Biruința se asigura necesarul de apă brută pentru localitățile Eforie Sud și Tuzla. La ora actuală, nu este afectată alimentarea acestor două localități, deoarece furnizarea apei se face din rezervorul stației de tratare și pompare Castel Eforie. Având în vedere debitul, dar și lungimea conductelor de la sursa Biruința către rezervorul stației Castel, perioada de timp necesară de umplere și intrare în presiune a conductelor de aducțiune este de aproximativ opt ore, de la remedierea avariei Enel", explică reprezentanții RAJA.


La ora actuală, din cauza lipsei de energie, nu se asigură apa potabilă în localitățile Plopeni, Biruința și Tătaru.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5065 secunde