COD GALBEN DE NINSORI, DE VINERI SEARĂ

333
COD GALBEN DE NINSORI, DE VINERI SEARĂ - ninsoare-1518078429.jpg

Articole recomandate

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, joi, o avertizare Cod galben de ninsori abundente în opt județe din nordul țării, valabilă din această seară și până vineri după-amiază.

Județele aflate sub avertizare sunt: Satu Mare, Maramureș, Bistrița-Năsăud, Mureș, Harghita, Suceava, Botoșani și Neamț.

Potrivit meteorologilor, în intervalul 8 februarie, ora 18:00 - 9 februarie, ora 17:00, în toate zonele de munte din județele avertizate va ninge, la fel și în regiunile nord-estice, nordice și centrale.

Local, în Carpații Orientali, precum și în nordul Moldovei, Maramureș și în estul Transilvaniei, cantitățile de precipitații vor atinge 15 - 20 l/mp și se va depune strat nou de zăpadă.

Începând cu primele ore ale zilei de vineri (9 februarie), vântul se va intensifica în cea mai mare parte a Moldovei, cu viteze de 45 - 55 km/h, dar și pe crestele montane, unde temporar vor fi rafale de 65 - 70 km/h.

ANM precizează că, mai ales pe parcursul zilei de vineri, intensificări temporare ale vântului se vor semnala și în regiunile sudice, sud-estice și centrale, cu viteze în general de 50 - 55 km/h. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 17 Decembrie 2017
Stire din Social : ALTE VEȘTI PROASTE DE LA METEOROLOGI!
Pagina a fost generata in 1.3533 secunde