Cod galben de lapoviță, ninsori și vânt puternic, la Constanța! Iată unde puteți suna dacă aveți probleme cu electricitatea

158
Cod galben de lapoviță, ninsori și vânt puternic, la Constanța! Iată unde puteți suna dacă aveți probleme cu electricitatea - vant1516261610-1521537548.jpg

Articole de la același autor

Cod galben de lapoviță, ninsori și vânt puternic, la Constanța! Iată unde puteți suna dacă aveți problem cu curentul electric


Este cod galben de vreme rea în județul Constanța și, în cazul în care aveți problem cu curentul electric aveți la dispoziție mai multe numere de telefon de la E-Distribuție Dobrogea. 


Astfel, puteți suna la TelVerde 0800/070.555, număr gratuit din rețelele de telefonie din România sau la numărul 0241/929.
În perioada în care persistă condițiile meteo severe, E-Distribuție Dobrogea vor amâna lucrările programate care presupun întreruperea alimentării cu energie electrică, pentru a nu cauza neplăceri clienților pe durata temperaturilor scăzute.


"Reamintim că Administrația Națională de Meteorologie a declarat cod galben de condiții meteo dificile, cu precipitații și polei care se depune mai ales pe conductori, arbori și obiecte din apropierea solului, pentru zonele aflate în aria de responsabilitate a societăților E-Distribuție Muntenia și E-Distribuție Dobrogea. În aceste condiții, chiciura depusă pe liniile electrice și elementele de rețea poate produce întreruperi ale alimentării cu energie electrică", precizează reprezentanții E-Distribuție Dobrogea.


Potrivit acestora, în prezent, situația energetică în zonele deservite de E-Distribuție Dobrogea este normală. Echipele E-Distribuție intervin pentru remedierea deranjamentelor individuale sau colective și rămân pregătite pentru intervenții.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.352 secunde