Circulație pe timp de iarnă. Atenție sporită dacă porniți la drum!

313
Circulație pe timp de iarnă. Atenție sporită dacă porniți la drum! - fotofondonouareprizadeiarna-1516546190.jpg

Articole de la același autor

Utilajele Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere intervin pe drumurile naționale, pentru a se asigura că nu apar blocaje. 


"Toate Direcțiile Regionale ale Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere sunt mobilizate să intervină pentru a asigura traficul rutier în condiții de siguranță, acolo unde se impune. De asemenea, regionalele unde fenomenele sunt moderate vor veni în ajutorul celor care se confruntă cu fenomene extreme, deplasând utilaje acolo unde va fi nevoie", precizează conducerea CNAIR. 


Aceasta face un apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile de trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate. 


Informații suplimentare privind starea rețelei de drumuri naționale pot fi obținute de la Dispeceratul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA, la numerele de telefon 021/264.33.33, 021/9360, 0800/800.301, dar și de pe site-ul www.cnadnr.ro, secțiunea Situația Drumurilor Naționale.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7752 secunde