Circulația rutieră din Mamaia Nord, regândită. Va fi amenajată încă o parcare

1045
Circulația rutieră din Mamaia Nord, regândită. Va fi amenajată încă o parcare - mamaia-1554986101.jpg

Articole de la același autor

Agenții economici din stațiunea Mamaia s-au întâlnit, în cursul zilei de ieri, cu primarul Decebal Făgădău și cei doi viceprimari, în vederea evaluării stadiului pregătirilor pentru deschiderea sezonului estival.


Pe lângă discuțiile care s-au axat pe calitatea spațiului verde și a plajelor, irigare, curățenie, iluminat stradal sau canalizare, o problemă dezbătută a fost cea a șantierelor din stațiune și a regulilor care trebuie respectate, precum împrejmuire corespunzătoare, curățenie, dezinsecție și deratizare. 


"Investitorii trebuie să înțeleagă că orice lucrare se desfășoară în respect față de vecini și față de turiști. Din punctul acesta de vedere, vom fi extrem de fermi", a precizat primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău. 


Acesta a precizat că, în zona de nord a stațiunii, circulația rutieră va fi regândită și se vor institui noi sensuri unice. "Vom mai amenaja în partea de nord încă o parcare, față de parcarea existentă, care va fi regândită și redimensionată", a subliniat edilul Constanței.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3309 secunde