Cine poate vinde mărțișoare, în Constanța

de Andreea PERHAIȚĂ Marţi, 18 Februarie 2020 142
Operatorii economici care sunt interesați să comercializeze mărțișoare, felicitări și cadouri specifice încă mai pot depune la Centrul de Informare pentru Cetățeni situat în bulevardul Alexandru Lăpușneanu nr.116C, în incinta City Park Mall - etaj I, aripa nouă, documentații pentru autorizarea activității.

Dosarele trebuie să conțină o cerere tip, certificatul de înregistrare de la Oficiul Registrului Comerțului; actul constitutiv al societății sau actul emis pentru desfășurarea activităților economice de către persoanele fizice autorizate, întreprinderile individuale și întreprinderile familiale care să conțină codul CAEN 4789 (corespondent cod CAEN 5262).

„Taxele pentru ocuparea temporară a domeniului public (pentru fiecare amplasament) sunt cele prevăzute în H.C.L. nr.138/2019 privind stabilirea impozitelor și taxelor locale la nivelul municipiului Constanța în anul 2020 – anexa nr. 9, respectiv 213 lei taxa de autorizare pentru desfășurarea de activități temporare, 1,59 lei/mp/zi pentru zona A și 1,07 lei/mp/zi pentru zona B”, precizează reprezentanții Primăriei Constanța.Taguri

Alte ştiri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei