Cine a licitat și cine a câștigat plajele scoase spre închiriere

716
Cine a licitat și cine a câștigat plajele scoase spre închiriere - plaje-1433173728.jpg

Articole de la același autor

Zeci de plaje nu vor fi amenajate anul acesta. La ultima licitație organizată de Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, din cele 43 de sectoare scoase la licitație, au fost închiriate numai nouă sectoare.


La Năvodari, fuseseră propuse pentru licitație 17 porțiuni de plajă. La final, au fost închiriate numai două sectoare. Este vorba despre sectorul 2a, în dreptul unor terenuri particulare și sectorul Năvo-dari IV, zona 1, în dreptul unui cartier rezidențial. Ambele zone au fost câștigate de firma Equerre Studio SRL, cu un punctaj de 20 de puncte. Pentru unul dintre sectoare a mai ofertat și Marmara Doner SRL, care însă a obținut numai 14,66 de puncte. 


În Mamaia, deși au fost propuse șapte sectoare, au fost ofertanți numai pentru două dintre ele. Astfel, sectorul Mamaia II, subsectorul 6, situat la nord de Hotelul Savoy, a avut un singur licitant - Protel Telecom SRL, care a obținut 20 de puncte. Iar sectorul Mamaia IV, din dreptul Hotelului Rex, a fost câștigat de Rex Mamaia SA, cu 20 de puncte, față de Nil Fishing SRL, care a obținut 19,83 de puncte. 


La Eforie Nord, s-a licitat numai pentru sectorul II, care a și fost câștigat de către Asocierea Eldoro Com SRL cu Teodor Lică, cu un punctaj total de 60 de puncte. Iar la Eforie Sud, pentru subsectorul 7, s-au prezentat doi ofertanți, Citrocom New SRL, care a primit doar 60,97 de puncte și Rareș Club SRL, care a primit 20 de puncte. 


La Olimp, din cele trei porțiuni de plajă scoase la licitație, a fost adjudecat subsectorul 2, de 886 de metri pătrați. Câștigătorul a primit 55 de puncte și este Asocierea Blaxy Premium Resort și Hotel SA cu Cristian Gabriel Ciobanu și Bogdan Marian Hapiuc. 


La 2 Mai, trei firme s-au bătut pentru sectorul 2. Este vorba despre Glass Design Concept SRL, La Frontiera SRL și Equerre Studio SRL. Prima firmă a fost descalificată, La Frontiera a primit 16,26 de puncte, iar Equerre, 20 de puncte. Iar la Vama Veche, pentru subsectorul 13, au fost doi ofertanți. Dini Group SRL a obținut 55,14 puncte, iar Eco Flower Activ SRL, 20 de puncte. 


Sectoarele care nu au fost închiriate vor fi igienizate periodic de Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4155 secunde