CFR suplimentează numărul trenurilor de Paște și 1 Mai

261
CFR suplimentează numărul trenurilor de Paște și 1 Mai - cfrsuplimenteaza-1555602888.jpg

Articole de la același autor

Pentru că, de fiecare dată, de Paște și 1 Mai, există multe cereri pentru trenurile ce vin spre litoral, CFR Călători a decis nu doar să opereze cu întregul parc activ, dar și să suplimenteze, operativ, în funcție de disponibilități, capacități de transport pe rutele la care se înregistrează cele mai mari solicitări.

Astfel, în perioada 26 aprilie - 1 mai, vor fi suplimentate cu vagoane trenurile către cele mai solicitate destinații pentru petrecerea sărbătorilor pascale și turism. În plus, față de trenurile existente în graficele de circulație, vor fi asigurate legături cu trenuri directe din București Nord, Iași/Suceava, Timișoara Nord, Arad, Baia Mare, Cluj Napoca, Brașov spre Constanța și stațiunile de pe litoral, inclusiv Mangalia.

În plus, pasagerii pot beneficia de reduceri importante prin alegerea ofertei tarifare potrivite, cu diferite discount-uri acordate. Spre exemplu, pentru călătoria dus-întors, se acordă o reducere de 10%, prețul pentru ruta București - Constanța și retur la tren IR, clasa a 2-a, fiind de 108 lei.

De asemenea, studenții pot călători gratuit conform legii. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 09 Ianuarie 2019
Stire din Social : Până când circulă Trenurile Zăpezii
Pagina a fost generata in 0.3356 secunde