CFR a reparat podurile și podețele de la nivelul rețelei feroviare din Constanța

188
CFR a reparat podurile și podețele de la nivelul rețelei feroviare din Constanța - cfrareparat-1568224224.jpg

Articole de la același autor

Compania Națională de Căi Ferate are în derulare proiecte privind modernizare a peste 630 de poduri și podețe de la nivelul rețelei feroviare. Proiectele beneficiază de finanțare nerambursabilă, în cadrul Programului Operațional Infrastructură Mare și a Mecanismului pentru Interconectarea Europei. 


Potrivit reprezentanților CFR, în proiecte sunt incluse 219 poduri și podețe de pe raza regionalelor București, Constanța, Timișoara, Cluj, Brașov, Iași, Galați și Craiova. În prima etapă au fost finalizate deja 45 de obiective, din București, Craiova, Timișoara, Cluj, Iași, Brașov și Constanța și mai urmează să fie reparate poduri și podețe din Timișoara, București, Cluj și Craiova. 


În etapa a II-a a programului destinat exclusiv lucrărilor de modernizare poduri, podețe și tuneluri de cale ferată, lansată la nivel regional începând cu luna iulie a acestui an, prin publicarea în SICAP a procedurilor de licitație pentru elaborarea studiilor de fezabilitate, CFR SA a inclus 155 de poduri/podețe aflate pe raza regionalele CF București, Craiova, Timișoara, Cluj, Iași, Brașov și Galați. Din cele 155 de poduri și podețe incluse în această a II-a etapă, pentru 34 de poduri și podețe aflate pe raza regionalelor CF Cluj și Brașov, în luna august s-au încheiat contractele pentru elaborarea studiilor de fezabilitate, pentru cele 85 de obiective de pe raza Regionalelor CF București, Craiova și Galați sunt în analiză ofertele depuse în cadrul procedurilor de licitație. Pe raza Regionalei CF Iași este în desfășurare procedura de licitație pentru cele 21 de poduri și podețe, iar licitația pentru elaborarea studiilor de fezabilitate pentru 15 poduri/podețe de pe raza Regionalei CF Timișoara va fi reluată, deoarece la prima procedură nu s-a depus nicio ofertă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4457 secunde