Ce sistem de alarmă ți s-ar potrivi?

213
Ce sistem de alarmă ți s-ar potrivi? - cabluvswireless-1553591331.jpg

Articole recomandate

De ceva timp, tot mai mulți consumatori înțeleg siguranța ca fiind într-un sistem de alarmă; și au dreptate. Atunci când te gândești la siguranța ta, a casei și a familiei, nu poți da greș dacă optezi pentru un sistem de alarmă. Dar odată cu decizia de a cumpăra unul, vin și întrebările: "Oare ce îmi trebuie?", "Ce sistem ar fi potrivit pentru mine?". Noi suntem aici să îți răspundem la aceste întrebări și să te asigurăm că orice decizie ai lua, siguranța casei tale va crește fără doar și poate. Mai jos ai oportunitatea să vezi ce înseamnă un sistem alarmă wireless și unul cablat și ce anume îți poate oferi fiecare dintre ele. Ține minte că după tehnologiile actuale, multe dintre funcționalități le poți găsi la ambele tipuri de sisteme antiefracție.

Sisteme de alarmă cablate

După cum spune și numele, aceste sisteme se bazează pe cabluri pentru a putea funcționa corespunzător. Cu toate astea, înainte să dai înapoi când auzi de găuritul pereților, hai să îți spunem mai exact ce beneficii pot aduce ele în viața ta:

Sistemele de alarmă cablate sunt sigure. Datorită faptului că sistemele cablate nu se bazează pe senzori care comunică prin frecvențe radio, acestea nu pot fi interceptate. Atâta timp cât cablurile nu sunt deteriorate, sistemele de alarmă cablate funcționează fără probleme.

 

Echipamentul este foarte ușor de întreținut. După ce ai acordat timp și spațiu unui profesionist pentru a îți instala sistemul, nu va mai trebui să îți faci griji de mentenanța adițională a bateriilor.

 

Sistemele cablate sunt ideale pentru spații mari. Sistemele care folosesc echipamente cablate sunt recomandate pentru a fi utilizate in spatii mai mari, existand o mai mare siguranta a conexiunii dintre accesorii  pe astfel de distanțe.

Aceste sisteme sunt în topul preferințelor profesioniștilor. Sistemele de alarmă cablate sunt preferatele corporațiilor, în special, datorită fiabilității, siguranței, securității și a consecvenței lor.

 Sunt bogate în funcții suplimentare. Chiar dacă sunt mai limitate teoretic din punct de vedere al conexiunii prin cablu, sistemele antiefractie prin cablu ofera o multime de functionalitati utile.

Sisteme de alarmă wireless

În cazul acestor sisteme, nu mai vorbim de cabluri, după cum le spune și numele. Acestea comunică folosind frecvențe radio, de aici venind și ușurința utilizării lor. Hai să îți spunem ce îți poate oferi un astfel de sistem.

Instalare rapidă. Instalarea echipamentului este ușoară cu un sistem de alarmă wireless deoarece nu există pereți de găurit sau cablări complicate. În majoritatea cazurilor, sistemele wireless sunt DIY, ceea ce elimină din start costurile de instalare.

 Ușor de mutat. Datorită faptului că nu există cabluri pe care să trebuiască să le scoți atunci când vrei să faci o schimbare, elimini din start ideea unei echipe de profesioniști pe care trebuie să îi plătești ca să facă acest lucru. Și automat economisești și timp.

 Wireless. Știm că e a nu-știu-câta oară când auzi acest cuvânt, dar acest lucru iti aduce un plus de confort.

 Ușor de modificat. Sistemele wireless sunt foarte ușor de updatat și modificat datorită faptului că sunt fara cabluri. Aceste sisteme îți dau posibilitatea să muți și să adaugi senzori după bunul plac. Cei pasionați de IT vor jubila de bucurie în fața nenumăratelor funcții.

Acces de la distanță. Cu ajutorul accesului de la distanță, nu va mai fi nevoie să te duci la panoul de control atunci când vrei să modifici ceva, ci o poți face direct de pe telefon, prin intermediul aplicației.

Capabilități de automatizare a casei. Un sistem de alarmă wireless poate cu ușurință să se sincronizeze cu alte automatizări ale casei datorită conectivității și poți controla și alte echipamente electronice fără probleme (în funcție de tipul sistemelor).

În cele din urmă, oricare ar fi opțiunea pe care o alegi, siguranța și confortul vor fi sporite. Acum, depinde doar de tine, de preferințele tale, de structura casei tale  și de posibilitățile pe care le ai.

Dacă dorești să achiziționezi un astfel de sistem antiefracțtie sau deocamdata doar prospectezi piața, aceste echipamente le poți gasi la Spy Shop.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 4.9102 secunde