Ce se întâmplă cu măririle de pensii prevăzute de la 1 ianuarie

de Cuget Liber Sâmbătă, 19 Octombrie 2019 2819
Marius Budăi, ministrul Muncii, a declarat la România TV că speră ca guvernarea liberală să aplice în continuare creșterile prevăzute Legea Pensiilor.

"Am aflat de la un coleg liberal că un program de guvernare înseamnă se încearcă, nu am auzit în viața mea așa ceva. (Cei de la PNL n.r) nu au de făcut modificări, trebuie să respecte bugetul, pe 2020 trebuie să aibă știința ca legea să fie respectată și măririle de pensii să fie respectate... De la 1 septembrie trebuia date măririle pt profesori. Dar acum am o dilemă: timp de trei ani ni s-a zis zilnic că nu avem bani, din 2017 până acum. Cum au dat jos Guvernul, dintr-o dată sunt bani, când mințim? Ieri sau azi?(...) Nu pot să uit că i-au panicat pe pensionari, am fost prin țară, am vorbit cu mii de pensionari, oameni din țară cu lacrimi în ochi, să fac apel public, să nu-i mai panicheze", a declarat Marius Budăi la România TV.

Întrebat dacă vor mai avea loc măririle prevăzute de la 1 ianuarie 2020, ministrul Budăi a răspuns: "Nu pot să mă pronunț, nu vreau să le dau speranțe sau să-i panichez, trebuie să vedem aceste lucruri asumate de colegii din PNL, nu am să-i permit să-i panichez pe părinții și bunicii noștri".Taguri

Alte ştiri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei