Ce riști dacă îți speli mașina pe stradă, la Constanța

583
1

Articole de la același autor

Au trecut vremurile în care ieșeai cu găleata de apă la stradă sau trăgeai furtunul de la etajul unu sau doi și îți spălai mașina acasă. Constănțenii care vor să facă economie de 30 de lei la spălătorie riscă însă o amendă de mai bine de zece ori mai mare.

Așa a pățit-o și un cetățean surprins, zilele trecute, de către polițiștii locali spălându-și mașina pe stradă, în zona peninsulară a Constanței. Acesta a primit o amendă de 500 de lei.

"Patrulele pedestre ale Direcției Generale Poliția Locală au sancționat, la sfârșitul săptămânii trecute, o persoană care a aruncat resturi de țigări pe domeniul public din Parcul Tăbăcărie. De asemenea, au mai fost aplicate patru sancțiuni contravenționale pentru consum de alcool pe strada Albăstrelelor. Doi conducători auto au fost sancționați pentru consum de produse din tutun în mijloace de transport în comun, dar și proprietarul unui autovehicul care a fost surprins spălându-și autoturismul pe domeniul public, pe strada Crângului, în Piața Ovidiu", explică reprezentanții Direcției Generale Poliția Locală Constanța.

Comentează știrea

okila
10 aprilie 2018
extra ordinar(i)

in timp ce marii evazionisti,spagagii si excroci stau bine merci prin baruri prin strainataturi si cu averile intacte (deoarece nu avem legi), a fost prins unul ce spala masina in strada DE MAI MARE RASUL suntem

Pagina a fost generata in 0.4855 secunde