Ce mizerie în buricul Constanței! Slalom printre rahați și găinaț. GALERIE FOTO

1325

Articole de la același autor

Mizerie de nedescris fix în buricul orașului! Mai exact, pe strada Ion Bănescu din Constanța, unde un șantier întârziat strică imaginea de ansamblu a unei artere recent renovate de administrația locală. Și nu doar că "nu dă bine în peisaj", dar generează și alte… surprize!

Trecătorii pe care pași-i poartă, din diverse motive, pe strada Ion Bănescu din Constanța trebuie să aibă mare grijă atunci când tranzitează zona, în dreptul numărului 9. Și asta pentru că imobilul respectiv, de fapt un șantier întârziat, a devenit "casa porumbeilor și a pisicilor", astfel încât șansa de a te trezi în cap cu un găinaț ori de a călca într-un rahat este una foarte mare.

Dar, să facem o scurtă descriere a realității, una incontestabilă. Conform panoului ce avertizează că avem de-a face cu un șantier în lucru, este vorba despre un proiect de reamenajare a unui imobil locuință parter S+P+M și refacere, împrejmuire teren.

Beneficiarului îi vom păstra anonimatul, iar autorizația de construire, cu numărul 814, eliberată de Primăria Constanța, a fost obținută în data de 16 mai 2012.

Termenul de execuție a lucrărilor prevăzut în autorizație - 24 de luni. Data începerii construcției - 1 martie 2013. Data finalizării construcției - 1 martie 2015.

După imaginea ce lesne poate fi "admirată", este clar că, din diverse motive, socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg, iar lucrarea nu a fost terminată nici la cinci ani distanță de termenul limită prevăzut în documente. Fiecare om își are propriile calcule, nu asta e problema. Pot interveni dificultăți, schimbări de priorități etc. Dar un minim de bun simț n-ar trebui să lipsească. De ce să-i afectezi pe cei din jur, de ce să provoci mizerie?

Stau și mă întreb: oare autoritățile locale n-au sesizat mizeria de pe Ion Bănescu, mai ales că, recent, au asfaltat strada, au refăcut trotuarele, au instituit chiar și un sens unic? Parcă exista o hotărâre de consiliu local, prin care proprietățile să fie îngrădite, iar construcțiile care ar putea strica aspectul zonei să fie acoperite cu un mash?

O fi trecut, n-o fi trecut prin zonă Poliția Locală? Urmează să aflăm. Dar un sfat e bine venit: când ajungeți pe Ion Bănescu, aruncați o privire și spre cer, dar și spre trotuar, într-un slalom printre rahați și găinaț!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6868 secunde