Ce filme puteți viziona la cinematograf, zilele acestea

de Mirabela ȘERBĂNESCU Sâmbătă, 20 Aprilie 2019 411
În sfârșit, a venit weekend-ul, iar dacă vreți să ieșiți din casă, puteți opta pentru un film. Cinema City Malll Tomis vă propune, în acest sfârșit de săptămână, câteva titluri. „The Sisters Brothers”, cu Jake Gyllenhaal, Joaquin Phoenix, John C. Reilly vă ține cu sufletul la gură, acțiunea filmului petrecându-se în Statele Unite ale Americii, în anul 1850. Acesta urmărește povestea căutătorului de aur Hermann Kermit Warm, care este urmărit prin deșertul Oregon, în drumul său spre San Francisco, de doi asasini notorii.

„De cealaltă parte a justiției”, cu Mel Gibson, Jennifer Carpenter, Liannet Borrego, Vince Vaughn, Laurie Holden este un thriller care spune povestea a doi polițiști suspendați, atunci când în presă apare un video cu cei doi făcând abuz de putere. Rămași fără bani și opțiuni, cei doi polițiști decid să pătrundă în lumea interlopă, însă descoperă mai mult decât s-ar fi așteptat.

Cei mai mici cinefili pot viziona „Haios și blănos”, un film în care domnul Link este categoric cel mai haios și blănos personaj în această aventură animată produsă de prestigiosul studio Laika. După el, ar fi Sir Lionel, un aventurier curajos și cuceritor care se consideră cel mai important cercetător al miturilor și monștrilor. Problema este că nimeni altcineva nu este de acord. Pentru a le demonstra tuturor ce abilități are, el planifică o expediție enigmatică pentru a descoperi veriga lipsă din evoluția omului.

Cam caraghios, surprinzător de inteligent și foarte afectuos, domnul Link este o specie pe cale de dispariție, singura lui cale de salvare fiind Lionel. Așadar, cei doi împreună cu îndrăzneața Adelina pornesc într-o călătorie în jurul lumii pentru a găsi rudele îndepărtate ale lui Link din fabuloasa vale Shangri-La.

Taguri

Alte ştiri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei