Ce faceți dacă pierdeți abonamentele RATC oferite gratuit de primărie

875
Ce faceți  dacă pierdeți  abonamentele RATC  oferite gratuit  de primărie - abonamenteratc-1517936819.jpg
Constănțenii care au pierdut abonamentele RATC gratuite pot intra în posesia unui duplicat ale acestora, fără a plăti nicio taxă.

Potrivit șefului Serviciului Public de Asistență Socială (SPAS) Constanța, Iulia Zahariciuc, înainte de toate, solicitantul trebuie să dea un anunț la ziar că l-a pierdut. De precizat că primul abonament pierdut se acordă în mod gratuit, dar pentru cel de-al doilea se va plăti o sumă simbolică.

Categoriile de beneficiari pentru care Serviciul Public de Asistență Socială Constanța acordă facilități la transportul public de călători sunt următoarele: persoanele în vârstă de peste 70 de ani, indiferent de venituri; pensionarii cu pensii de până la 1.450 de lei inclusiv; persoanele în vârstă de peste 60 de ani care nu realizează venituri.

Actele necesare în baza cărora sunt eliberate legitimații/permise de călătorie gratuită: o cerere și o declarație pe propria răspundere;

b) act de identitate/certificat de naștere (copie și original);

c) cupon de pensie (copie xerox) pentru persoanele menționate la litera b). Adresa la care se pot prezenta solicitanții este strada Unirii nr.104. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.73 secunde