Căști audio aduse din China, nedeclarate în Portul Constanța Sud Agigea

de Andreea PERHAIȚĂ Miercuri, 26 Iunie 2019 281
Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, împreună cu lucrătorii vamali, au descoperit într-un container sosit în Portul Constanța Sud Agigea din China, mii de căști audio nedeclarate.


Astfel, în cursul zilei de luni, polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în urma controlului amănunțit efectuat în baza analizei de risc, de către lucrătorii vamali, la un container sosit din China, au fost identificate 7.220 bucăți căști audio, în valoare de aproximativ 232.000 lei, care nu fuseseră declarate la intrarea în țară. 


„Bunurile aveau ca destinație o societate comercială de pe raza județului Ilfov, administratorul acesteia fiind un cetățean chinez, în vârstă de 59 de ani. Bunurile în cauză au fost confiscate de către lucrătorii vamali în vederea continuării cercetărilor, iar polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de folosirea de acte nereale la autoritatea vamală”, precizează reprezentanții Gărzii de Coastă.
Taguri

Alte ştiri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei