Casieriile RAJA, închise mâine

152
1
Casieriile RAJA, închise mâine - casieriileraja-1516639858.jpg

Articole de la același autor

Dispeceratul, echipele de intervenție, dar și reprezentanții societății care asigură buna desfășurare a proceselor de alimentare cu apă și preluare a apelor uzate vor lucra, mâine, de Ziua Unirii Principatelor Române, în program normal.

"Apelurile către telefoanele dispeceratului 0241/924 vor fi preluate non-stop. Echipele de intervenție vor acționa cu promptitudine, pentru ca toate avariile sau disfuncționalitățile apărute în sistemul de alimentare cu apă să fie remediate în timp util, iar abonații societății să poată beneficia de serviciile noastre la parametrii optimi", precizează reprezentanții RAJA.

Potrivit acestora, singurul serviciu care își va modifica programul de lucru este cel al casieriilor RAJA. Astfel, abonații interesați să își achite facturile la apă potabilă și canalizare trebuie să știe că miercuri, 24 ianuarie, toate casieriile RAJA vor fi închise. Începând de joi, 25 ianuarie, acestea își vor relua programul normal de lucru. 

Comentează știrea

ayuda
24 ianuarie 2018
Aviz de ofertă de credit și finanțare cu dobândă redusă.

Aviz de ofertă de credit și finanțare cu dobândă redusă. Suntem aici să susținem pe cei săraci și să luptăm împotriva lor sărăcie, astfel încât să oferim împrumuturi pe termen scurt, mediu și lung pe termen lung. Aveți îngrijorări financiare, sunteți în interdicția bancară, Filed, sau aveți nevoie de finanțare pentru a vă monta proiectele,  un împrumut de acasă. Oferim credite persoanelor fizice și comercianților cu o rată de 3% pe an cu cea mai mare viteză și fiabilitate. Vă rugăm să ne contactați pentru mai multe informații. [email protected] [email protected] Whatsapp: 0033644664081

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2769 secunde