Casa Națională de Pensii introduce un nou serviciu electronic

419
Casa Națională de Pensii introduce un nou serviciu electronic - 1pensionariidinbotosanichematila-1484294913.jpg

Articole de la același autor

Casa Națională de Pensii Publice (CNPP) dispune de un serviciu electronic prin intermediul căruia orice persoană poate afla informații precum stagiul de cotizare realizat sau vârsta la care poate solicita înscrierea la una dintre categoriile de pensie existențe. 


"În momentul de față 686 de persoane din județul Constanța au cont aprobat pe Portalul CNPP. 


Cei interesați de astfel de informații le pot accesa online, gratuit, la adresa https://www.cnpp.ro/home, accesând fereastra "De ce să îmi fac cont?" și urmând întocmai procedurile indicate acolo. 


Pentru crearea unui cont online vizitatorii trebuie să citească descrierea fluxului de creare utilizator și să își exprime acordul pentru condițiile de utilizare a portalului CNPP. 


Acordul este considerat a fi asumat prin introducerea datelor specifice cererii de creare cont. 


Pentru identificarea unică a utilizatorului este necesară completarea formularului de creare cont. Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii și salvarea cererii nu este posibilă dacă acestea nu sunt completate. 


Datele introduse trebuie să fie conforme cu realitatea. 


După finalizarea completării formularului, acesta se printeaza pentru a putea fi semnat în original. 


Solicitantul se va prezența personal cu cererea semnată la sediul Casei Județene de Pensii Constanța, la parter, camera P04-Registratură, împreună cu actul de identitate în original și copie. 


Cererea va fi procesată și aprobată după care datele de acces (nume utilizator și parolă) vor fi transmise solicitantului, pe e-mailul specificat de acesta în cerere. 


Trebuie precizat faptul că solicitanții care dețin astfel de conturi vor putea obține date referitoare doar la stagiile de cotizare prestate după 01.04.2001, iar în ceea ce privește condițiile de pensionare se pot obține informații cu privire la data ieșirii la pensie, nu și amănunte în legătură cu cuantumul acesteia", a transmis într-un comunicat, directorul executiv al Casei de Pensii Constanța, Cristina Samoilă. 






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4325 secunde